Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Παραλαβή και πληρωμή από το Φαρμακείο μας (Μιχαήλ Ψελλού και Βεργίνας , Πυλαιώτικα , Πυλαία , Θεσσαλονίκης , Τ.Κ. 54250 , τηλ. 2310.329.631)

2. Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος είτε στον χώρο που επιλέξατε (σπίτι, γραφείο), είτε στα Φυσικά Σημεία Παραλαβή Courier – Έξοδα Αντικαταβολής 2,5 Ευρώ

3. Με Κατάθεση / έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό του Φαρμακείου μας (ή σε κάποιο κατάστημα ή μέσω e-baking). Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό του καταστήματος:
Τράπεζα: Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5212-036226-159
IBAN: GR18 0172 2120 0052 1203 6226 159
Δικαιούχος : Κωστή Κωνσταντία
με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Κατόπιν γίνεται ηλεκτρονικά επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού και ολοκληρώνεται η αποστολή της παραγγελίας.
Τυχόν έξοδα μεταφοράς ή εμβάσματος βαρύνουν τον αγοραστή των προϊόντων .

4. Με πιστωτική κάρτα. Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα.
Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το web με την κάρτα σας, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι εφόσον έχετε ήδη αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin) που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις πληρωμές στο web, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τράπεζάς σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακόμα κι αν η εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας δεν συμμετέχει ακόμη στις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode, η συναλλαγή σας θα γίνει κανονικά αποδεκτή και θα εκτελεστεί με ασφάλεια.
Επιλέξτε Verified by Visa και MasterCard SecureCode για περισσότερες πληροφορίες.

Product was successfully added to your cart!